Tarjoamme Kirkon akateemiset AKI r.y.:n jäsenille erikoisalennuksen lehtitilauksista!

Tilaa valitsemasi lehti jatkuvana tilauksena edullisesti!

Erikoisalennukseen oikeuttavat uudet, laskuttamattomat kotimaan tilaukset. Voimassaolevaa tilausta ei voi vaihtaa alennustilaukseen eikä alennusta voi käyttää voimassaolevan tilauksen jatkoksi. Alennus lasketaan normaalista määräaikaisesta 12 kuukauden tilaushinnasta. Alla olevat hinnat ovat alennettuja hintoja.

Tilaukset jatkuvat automaattisesti erikoishinnalla 12 kuukauden laskutusjaksoissa niin kauan kuin haluat kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaan. Erikoishintaiset tilaukset laskutetaan yhdessä erässä. Tilaukset eivät sisällä tilaajalahjoja. Alennusetu on voimassa niin kauan kuin henkilö on Kirkon akateemiset AKI r.y.:n jäsen tai sopimus on voimassa. Sopimus tarkistetaan vuosittain. Mikäli haluat tilauksesi alkavan myöhemmin tai jos sinulla on kysyttävää liittyen lehtiin ota yhteyttä Otavamedian asiakaspalveluun (09) 156 665 ma-pe 8-17, sähköposti asiakaspalvelu@otavamedia.fi . Ulkomaan tilaukset tehdään myös asiakaspalvelun kautta.


Hei, tarjous on ehtinyt päättyä.

Hyvän tarjouksen löydät osoitteesta tarjous.otavamedia.fi/lehtitilausTilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta ja jatkuu edullisena kestotilauksena kulloinkin voimassaolevaan tilaushintaan. Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 pv kuluttua ensimmäisen lehden vastaanottamisesta (KSL 6. luku). Peruuttamisoikeus ei koske maksullisia verkkopalveluita tai painetun lehden ja maksullisen verkkopalvelun yhdistelmää jos asiakas on tilauksen yhteydessä luopunut peruuttamisoikeudestaan. Kestotilauksen voi irtisanoa kuluvan laskutusjakson loppuun ilmoittamalla siitä kuukautta ennen uuden jakson alkua asiakaspalveluun, palveluautomaattiin tai verkkoon. Lisätietoja: www.otavamedia.fi/tilausehdot.

Tarjous koskee vain uusia tilauksia. Mikäli toimitusosoite on ulkomailla, ota yhteys asiakaspalveluun. Ulkomaantilauksiin lisätään postimaksu.

Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti.
Lehtivalikoima